Translate

vrijdag 2 mei 2014

Voorspellingen 2014 - 2015 : zware klappen maar ook transformatie

"Astrologie is de praktijk van het verbinden van hemellichamen met levens en gebeurtenissen op aarde, en de traditie die daaruit is voortgekomen."
                                       University of Wales, Lampeter, afdeling Sophia Centre for the Study of Cosmology in Culture


De meeste mensen beschouwen de astrologie in het beste geval als pseudowetenschap, in het slechtste geval als charlatanerie.  Merkwaardig is alleszins dat nogal wat groten der aarde (o.a. de Romeinse keizer Tiberius, Catharina de Medici, Hendrik II, Elizabeth I, Benjamin Franklin, John Pierpont Morgan, Winston Churchill, Theodore Roosevelt, Adolf Hitler, Ronald en Nancy Reagan, Neelie Kroes, Hillary Clinton : zie hiervoor Wikipedia en andere artikels op het Internet) te rade gingen bij een bestudeerder der sterren.

De professionele Amerikaanse astroloog, auteur en consultant Leo Knighton Tallarico
(spiritualtherapy.wordpress.com) analyseert in onderstaande video wat er de Verenigde Staten en de wereld het komende anderhalf jaar te wachten staat.  Net zoals wijzelf stelt hij vast - ook reeds in andere artikels en video's - hoe onze oude wereld met haar onhoudbare systemen en voorbijgestreefde instellingen in mekaar stort. Tegelijkertijd echter ziet hij nieuwe realiteiten ontstaan.

Een korte samenvatting van zijn voorspellingen :

  • De wereld zal transformeren want is op weg naar het Watermantijdperk.  Van de individualistische, afgescheiden wezens die we nu zijn evolueren we naar meer eenheid.
  • Er zijn sterk inwerkende wereldevenementen op komst (oorlogen, terroristische aanslagen, aardbevingen)
  • De wereldmacht van Amerika zal tot redelijker proporties worden teruggebracht.  De militaire macht van Amerika en het westen - en dus de controle over de wereld - zal gaan verschuiven.  Gedurende het komende anderhalf jaar zal het Amerikaanse industriële complex ernstig te lijden hebben.
  • De economie en de aandelenmarkt van de US zullen onder druk komen te staan.
  • Het transformatieproces binnen gevestigde instellingen en - systemen zal aanvangen en zich doorzetten.
  • Er vindt een snellere evolutie plaats in onze persoonlijke levens.  We krijgen de kans om oude programmeringen los te laten en te helen.
  • De grote kloof tussen arm en rijk zal doorheen de tijd behoorlijk gaan versmallen.Geen opmerkingen: