Translate

zaterdag 18 juni 2016

Monetair Symposium op 2 juli 2016 in Maarssen

Op zaterdag 2 juli a.s. vindt in Maarssen een monetair symposium plaats, georganiseerd door Handjecontantje.org.

Op dit symposium gaat het over de machtsmechanismen voor en achter de schermen en worden er concrete monetaire weersvoorspellingen geformuleerd.

Met een aantal bewust/wakkere monetair deskundigen wordt tijdens deze dag een visie uitgetekend omtrent onze economische - en politieke toekomst.

Voor wie ? Voor alle geïnteresseerden die willen weten hoe onze financieel-economische toekomst zich zal ontvouwen. Deze dag geeft ons ook de gelegenheid de krachten te bundelen, als een klein stapje in het proces van het verwezenlijken van onze gezamenlijke vrijheid.

Handjecontantje ijvert voor het behoud van contant geld in de economie. De focus is namelijk vrijheid en daarvoor is (monetaire) privacy essentieel.

Wat staat er op het programma ?
In de voormiddag concentreren we ons op de mechanismen van de (geld)macht achter de schermen teneinde een duidelijk beeld te verkrijgen over het functioneren daarvan.  Pieter Stuurman en uw dienaar zullen dan ieder een presentatie verzorgen die telkens ongeveer een uur in beslag zal nemen. 

Na de lunch nemen respectievelijk Ad Broere en Anthony Migchels het woord om een 'monetaire weersvoorspelling' te formuleren : wat komt er op ons af ?

Ter afsluiting is er dan een forum met de vier sprekers.  Zowel mensen met - als zonder geld krijgen dan handvatten en tips aangereikt ter voorbereiding op de komende financieel-economische storm.

Praktische organisatie
Locatie : Wilhelminakapel, Wilhelminaweg 7, 3603 CR Maarssen
Tijdstip : van 10.00 uur tot 18.00 uur
Lunch : ter plaatse kan u een maaltijd nuttigen 
Toegangsprijs : 25 € (lunch niet inbegrepen) - alleen contant ter plekke te voldoen
Inschrijven : info@handjecontantje.org
Sprekers : 

Dirk Bauwens (systeemcrisis.blogspot.be): onafhankelijk researcher en spreker. Als crisistrendwatcher wens ik correcte en onderbouwde informatie te verstrekken over de grote financieel-economische veranderingen die op ons afkomen. De focus van mijn onderzoek ligt op geld en economie. Maar ik bestudeer ook trends op het gebied van ecologie, energie, (geo)politiek, ongelijkheid, demografie en de complotrealiteit.  Ik concentreer me op de essentie die ons door bankiers, politici en massamedia niet wordt verteld.

Pieter Stuurman (pieterstuurman.blogspot.nl): coach, en het spiritueel fundament onder handjecontantje.org. Schrijft op zijn blog over de fenomenen die we waar kunnen nemen en over de mechanismen die daar achter zitten (over vrijheid, macht, verantwoordelijkheid, keuze, geld, liefde, technologie etc.);
Ad Broere (adbroere.nl): oud-bankier, econoom, schrijver van onder ander het boek “Geld komt uit het niets”, waarin hij laat zien dat banken geld uit het niets creëren wanneer particulieren, bedrijven en de overheid geld lenen bij de bank. Ad is degene die onze ogen geopend heeft voor hoe het financiële stelsel in elkaar zit;
Anthony Migchels (realcurrencies.wordpress.com): Initiatiefnemer van de Gelre en nu de Florijn. De Florijn (gestart als de Gelre) is een modern betaalmiddel. Je kunt betalen met de telefoon of on-line, rentevrije kredietfaciliteiten, euroinwisselbaar, altijd voldoende aanwezig, dus nooit meer inflaties of deflaties en kunstmatige crises. Geen ‘geld met geld verdienen’, geen speculatie, geen bonussen. Geld waarvoor het bedoeld is: om echte, serieuze transacties in de reguliere economie mee te kunnen financieren.


Geen opmerkingen: